Tarinamme

Oma-aloitteinen ja jatkuva kehittyminen on merkittävä osa menestymistämme. Seuraamalla muuttuvaa ympäristöä olemme kehittäneet myös omia palkittuja ja kuluttajien rakastamia tuotteitamme. Lieksassa on kehitetty vuosien varrella monia tuotteita kuten Hermes antioksidanttivalmiste, siemenetön lakkahillo, munavoi, pasha ja tuorejuustoja.. 2000-luvun kohokohtia ovat olleet esimerkiksi vuoden 2007 luomutuotteeksi valittu Pirkka-luomuporkkanasose ja vuoden 2008 Tähtituote-finalistiksi yltänyt riisipuuro.

Tulevaisuudessa panostamme entistä vahvemmin sopimusvalmistukseen. Kumppanina olemme nopea ja joustava: pystymme vastaamaan ketterästi asiakkaan tarpeisiin ja
tekemään päätökset silloin, kun niitä tarvitaan.


Lieksan Laatuherkut Oy:n historia

1994

Yrityksen perustaminen

vanha meijeri
Lieksan Laatuherkkujen tarina alkoi vuonna 1994, jolloin perustimme yrityksemme entisiin Valion Lieksan meijerin toimitiloihin. Voikin sanoa, että jatkamme pitkiä perinteitä, sillä samalla paikalla on ollut meijeritoimintaa jo 1900-luvun alusta lähtien.
2004

Sukupolvenvaihdos

Teijo ja Matti Lyytinen

Vuonna 2004 yrityksessämme tapahtui sukupolvenvaihdos, kun Teijo Lyytinen siirtyi jatkamaan isänsä Matti Lyytisen työtä Lieksan Laatuherkkujen toimitusjohtajana.

2014

Jatkuva kehittäminen

Tuotantolaitteistoa

Vaikka tuotantolinjastomme ja toimitilamme ovat tätä päivää, meille on tärkeää, että tuotteemme valmistuvat edelleen perinteisin menetelmin, ammattitaitoa ja kokemusta arvostaen. Meille koneet ovat ihmisen apuvälineitä ja jatkeita, ei päinvastoin.

2022

Kohti tulevaa

tuotantotilat

Nykyään yrityksessämme työskentelee jo 12 henkeä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, mutta pidämme samalla kiinni ruokaperinteistä – meille ruoka ei ole vain ravintosisältöjä ja elintarvikkeita vaan koko toimintamme sydän.