Kokkelipiimä

HUOMIO !!! 

TAKAISINVETO !

Tiedote kohonneista enterobakteereista kokkelipiimässä

Kokkelipiimä 300 g

Valmistaja: Lieksan Laatuherkut Oy

Parasta ennen: 18.6.2021, 24.6.2021 ja 26.6.2021

Pakkauskoko: 300 g

Kokkelipiimässä on havaittu kohonneita enterobakteereja. Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan tuotteet välittömästi myynnistä. Tuotteen ostajia pyydetään hävittämään tuote ja palauttamaan tuotteen alumiinikansi ostopaikkaan tai osoitteeseen Lieksan Laatuherkut Oy, Rantalantie 2, 81720 Lieksa. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen päiväys. Ostos hyvitetään. Lisätietoja antaa: laatuvastaava Kirsi Ikonen, Lieksan Laatuherkut Oy, kirsi.ikonen@lieksan.fi

 

Perinteinen kokkelipiimä on rahkamaitovalmiste, joka valmistuu luonnollisesti ilman lisäaineita. Kokkelipiimä on kevyt hyvän olon tuoja, joka on ollut 1800-luvulla ympärivuotista ruokaa. Valmistamme kokkelipiimän perinteisellä tavalla täysmaidosta kuorimalla huomattavan osan rasvasta pois.

Kokkelipiimä sopii aterioiden oheen lisukkeeksi, joko sellaisenaan tai maito- tai kermatilkalla höystettynä. Kokkelipiimän voi myös tarjota sokeroidun marjasurvoksen kera, ja se taipuu myös piirakoiden ja kakkujen vähärasvaiseksi täytteeksi. Oletko jo kokeillut kokkelipiimää hienonnetun savukalan kanssa?

Perinteinen

kokkelipiimä

300 g

vähärasvainen, vähäkalorinen

Ainesosat: pastöroitu maito, hapate.
Säilyvyys: avattuna yhden päivän alle +8 C.

Allergeeni: maito

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa 220 kJ / 53 kcal
Rasvaa 1,2 g
josta tyydyttyneitä 0,8 g
Hiilihydraatteja 4,5 g
josta sokereita 4,5 g
Proteiinia 7,0 g
Laktoosia 3,7 g