Hemsida

Lieksan Laatuherkut erbjuder högkvalitativa och traditionella livsmedelsprodukter för professionella kök, storkök och för livsmedelsindustrin.

Vi tillverkar våra produkter i egen fabrik som ligger i ett kulturlandskap nära floden Lieksanjoki, på samma plats där det funnits mejeriverksamhet i över 100 år. I denna goda tradition från Nordkarelen startade vi vår egen produktion 1994. Sedan dess har våra högkvalitativa produkter använts för framgångsrik matlagning över hela Finland.

Vi fokuserar vårt arbete på kontinuerlig produktutveckling och vi lyssnar på våra kunder. Vi kan skräddarsy produkter enligt era specifika krav och vid behov tillverka produkter i små kvantiteter. Vi tillverkar en rad produkter under eget varumärke samt som egna märkesvaror (EMV) för andra grossister – alltid utifrån ingrediensernas egenskaper och vi undviker tillsatser. Ta en titt på våra produkter här på hemsidan och tveka inte att kontakta oss för att diskutera alternativ för att utveckla era egna produkter tillsammans med oss.


Slide 1
Läckra kryddade smör för mångsidig matlagning!
Image is not available

Kryddade smör från Lieksan Laatuherkut Oy lämpar sig för snabb och bekväm matlagning, t.ex. för grillade grönsaker, grillat kött och till fisk. En varm grillad biff med vitlökssmör är en klassiker!

Slide 2
Enkel matlagning med Suvituore®-puréer!
Image is not available

Färdiga grönsaks- och bärpuréer gör matlagningen enkel och snabb. Till exempel kan jullådor enkelt göras av morots-, potatis- och svenska puréer.

Slide 3
Traditionell pasha för läckra stunder!
Image is not available

Pasha är en säsongsbetonad delikatess som särskilt hör till det ortodoxa påskfirandet. I vårt utbud kan du hitta pasha med både traditionell och vit chokladsmak, som alltid kommer till butiken på våren, runt påsk.

Slide 3
Vi är en hållbar partner för alla aktörer inom livsmedelsbranschen.
Image is not available

Vi uppfyller både stora och små önskemål. Med den moderna värderingsvärlden är vårt mål i framtiden — redan på traditionellt sätt. Kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans!


Har du en idé som behöver produktion? Kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans!