Från tradition


till idag

FRÅN TRADITION TILL IDAG

Lieksan Laatuherkut erbjuder högkvalitativa och traditionella livsmedelsprodukter för professionella kök, storkök och för livsmedelsindustrin.

Vi tillverkar våra produkter i egen fabrik som ligger i ett kulturlandskap nära floden Lieksanjoki, på samma plats där det funnits mejeriverksamhet i över 100 år. I denna goda tradition från Nordkarelen startade vi vår egen produktion 1994. Sedan dess har våra högkvalitativa produkter använts för framgångsrik matlagning över hela Finland.

Vi fokuserar vårt arbete på kontinuerlig produktutveckling och vi lyssnar på våra kunder. Vi kan skräddarsy produkter enligt era specifika krav och vid behov tillverka produkter i små kvantiteter. Vi tillverkar en rad produkter under eget varumärke samt som egna märkesvaror (EMV) för andra grossister – alltid utifrån ingrediensernas egenskaper och vi undviker tillsatser. Ta en titt på våra produkter här på hemsidan och tveka inte att kontakta oss för att diskutera alternativ för att utveckla era egna produkter tillsammans med oss.