Nykyään yrityksessämme työskentelee jo 12 henkeä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, mutta pidämme samalla kiinni ruokaperinteistä – meille ruoka ei ole vain ravintosisältöjä ja elintarvikkeita vaan koko toimintamme sydän.
Jatkuva kehittäminen
Vaikka tuotantolinjastomme ja toimitilamme ovat tätä päivää, meille on tärkeää, että tuotteemme valmistuvat edelleen perinteisin menetelmin, ammattitaitoa ja kokemusta arvostaen. Meille koneet ovat ihmisen apuvälineitä ja jatkeita, ei päinvastoin.
Sukupolvenvaihdos
Vuonna 2004 yrityksessämme tapahtui sukupolvenvaihdos, kun Teijo Lyytinen siirtyi jatkamaan isänsä Matti Lyytisen työtä Lieksan Laatuherkkujen toimitusjohtajana.
Yrityksen perustaminen
Lieksan Laatuherkkujen tarina alkoi vuonna 1994, jolloin perustimme yrityksemme entisiin Valion Lieksan meijerin toimitiloihin. Voikin sanoa, että jatkamme pitkiä perinteitä, sillä samalla paikalla on ollut meijeritoimintaa jo 1900-luvun alusta lähtien.